Organisatie & Service

Een feestje bouwen is altijd leuk, zeker voor uw gasten. Maar voor u als gastvrouw of heer zijn er vooraf genoeg stressmomenten; hebben we genoeg tafels en stoelen, borden en bestek, glazen? En wat dacht u van de volgende dag, alles weer opruimen en afwassen. “Bedankt voor het feestje, het was gezellig”, hoort u de gasten zeggen aan het eind van de avond. En u blijft achter met de rotzooi.


Maar waarom geeft u dat ook niet uit handen, en wel aan ons. Wij nemen mee wat u wenst, van statafels met statafelrokken tot glazen, van kroonluchters tot partytenten, van borden tot Drive in. En na afloop nemen wij alles weer mee, en kunt u lekker nagenieten. Wij verzorgen uw feest , en zorgen dat u kunt feesten.


Of heeft u met uw collega’s uit de regio een regio-overleg en wilt u de Spinningsruimte omgebouwd hebben tot een vergaderzaal. Wij verzorgen de tafels en stoelen, alsmede de beamer met scherm. Dan kunt u zich rustig voorbereiden op het overleg en dragen wij de zorg voor de inrichting van de zaal.


Maar ook uw teambuildingsdag verzorgen wij graag voor u. U wilt een dag de natuur in, wij zorgen dat de picknickmanden op de afgesproken plek komen. Zeg maar waar, en het staat voor u klaar.


Niets is ons teveel, uw wens is onze uitdaging.