Over ons

 

Wij, John en Danny Leijgraaff, hebben de passie van koken en het organiseren van feesten en evenementen al jaren door onze aderen stromen. Al lange tijd werd dit op zowel klein- als grootschalig niveau als hobby en ontspanning uitgevoerd. Wat begon met een buffet voor een jarige tante en een milleniumfeest voor vrienden en familie, breidde zich gaandeweg uit tot een buffet voor 80 personen en zo ging het maar door.

Hierop besloten wij de zaken serieuzer en professioneler aan te pakken, en zo werd begin januari 2008 Leijgraaff & Leijgraaff Organisatie, Service & Catering V.o.f. geboren. Al snel kregen wij via via leuke en mooie uitdagingen als opdracht. Van barbecues voor 20 tot meer dan 100 personen tot buffetten voor 30 personen bij mensen thuis en nieuwjaarsrecepties voor 250 genodigden met hapjes en drankjes. En sinds kort hebben we onze Service uitgebreid met ontbijt- en lunchmogelijkheden op locatie.

Wij verzorgen uw bedrijfsfeest, verjaardag, studiedag of welke aangelegenheid dan ook graag voor u. U geeft aan wat u wilt, en wij kijken hoe we dit kunnen verzorgen. Wat is er nu niet fijner als u thuis uw verjaardag of een ander feest wilt vieren, en wij verzorgen uw buffet en/of hapjes met of zonder drank, aangekleed met bijvoorbeeld statafels en partytenten. Maar ook de afscheidsborrels, de kerstbuffetten, niets is ons te gek. En na afloop nemen wij de vuile vaat weer mee, en ziet u de volgende dag niet op tegen het opruimen.

Ons motto “u blij, wij blij” wordt inmiddels door 3 generaties Leijgraaff uitgestraald,
en met genoegen en veel plezier zijn wij in afwachting van uw opdracht.